Praktijk

FURKAhypnobalance mind & body in Balance is een praktijk waarbij hypnotherapie, Massage en coaching samenkomen. Waar met veel liefde, alle behandelingen met grote persoonlijke zorg worden uitgevoerd.

Mensen met zowel lichamelijke als de psychologische klachten en vaak gaan deze hand in hand. Beide moeten in balans blijven en soms hebben mensen daarbij een beetje hulp nodig. Ik zet mensen graag aan het denken en weet dankzij mijn luisterende aard de juiste gerichte vragen te stellen. Vaak komen we op die manier tot de kern van het probleem, wat niet zelden een ander probleem blijkt te zijn dan vooraf werd gedacht. Dit is niet aan leeftijd gebonden, jong en oud hebben ermee te maken.

Het is mijn missie om mensen op de goede weg te helpen, door ze in de goede richting te duwen, zodat ze het gevoel hebben dat zij er niet meer alleen voor staan. In de moderne tijd waarin we tegenwoordig leven, gebeurt veel in rep en roer en van ons wordt verwacht dat wij in deze stroomversnelling meevaren. Het is mijn doel en het doet mij een groot plezier om hierin de rust terug te vinden en deze rust in de levens van anderen te integreren.

Trots op mijn succesverhalen, wanneer men de persoon na enige tijd  tegenkomt die dankzij mijn hypnosetherapie/coaching heb mogen helpen bij het stoppen met roken bijvoorbeeld. Mijn specialisme ligt  bij het werken met mensen die lijden aan een posttraumatische stressstoornis (PTSS) , dit is vaker bekent bij veteranen maar iedereen jong en oud kan er mee te maken krijgen! Daarnaast mensen kunnen helpen die gewicht wilden verliezen. Afvallen wordt namelijk niet alleen bereikt door het eten van de juiste voeding, maar ook je psychologisch goed voelen speelt hierbij een grotere rol dan veel mensen in eerste instantie denken. Want achter elke pijn schuilt een emotie.

Voor de toekomst hoop ik meer mensen te kunnen helpen,begeleiden om gelukkiger te worden in de keuzes die zij maken.