Waarmee kan hypnose mij bij helpen!

Iedereen heeft een verborgen kracht in zich en als we dit gewoon kunnen gebruiken, zouden we eigenlijk zo goed mogelijk kunnen omgaan met de zoveel lastige momenten van ons leven.

Hypnose kan worden gebruikt door een hypnosetherapeut/coach die getraind is om de situatie/probleem te kunnen analyseren, vermogen om triggers te helpen ontdekken en verwijderen die diep in het onderbewustzijn vastzitten en die onverwachte problemen kunnen veroorzaken.

Terwijl we samenwerken, kunnen we ook op onderzoek gaan naar en werken met suggesties, waar nodig is, om algemene en vertrouwelijke kwesties aan te pakken die u kunnen weerhouden om dingen te doen zoals spreken in het openbaar, slagen voor examens, een laag zelfbeeld hebben, spreken met het andere geslacht, enz. .

Deze staat van verhoogde ontspanning en verandering van het bewustzijn is een mooie manier om te kunnen ontspannen en stress te verlichten, het kan ons helpen met angsten en fobieën, gewichtsverlies, examenzenuwen, sollicitatiegesprekken, paniekaanvallen, stress en angst, depressie. Sommige fysieke problemen kunnen ook effectief worden behandeld door hypnotherapie, bijvoorbeeld bij het helpen van pijn. Hypnotherapie wordt op grote schaal gebruikt voor alle psychosomatische aandoeningen (d.w.z. die mentale en emotionele toestanden die daadwerkelijk lichamelijke symptomen veroorzaken) voor aandoeningen zoals symptomen van het prikkelbare darm syndroom  waarvan is bewezen dat men enorm veel baat bij hebben.

Hypnose kan helpen waar problemen in relaties worden ervaren, relatietherapie kan gebieden van communicatie openen die vaak jarenlang gesloten zijn! En kan enorm nuttig zijn als er sprake is van niet-medische seksuele stoornis.

Het kan zelfs helpen bij het spelen van diverse competitiesporten en een goed bewaard geheim is dat veel professionele sportmensen, van golfers tot sporters, vinden dat het hen kan helpen hun spel enorm te verbeteren.

Kortom, hypnose kan over het algemeen helpen bij elk probleem dat u moeilijk zelf kunt oplossen - gedachten die u wilt loslaten, of emotioneel issues die te overweldigend zijn of te lang heeft geduurd.