« Kan hypnose jou dunner maken?»

Gepubliceerd op 10-03-2023

KAN Hypnose JOUW LATEN AFVALLEN?

Ben je het zat om nog eens al je overtollige gewicht mee te sjouwen? Moe van diëten die niet werken?

Hypnose is misschien het antwoord voor jou - nee, het verricht geen wonderen. Het is geen wondermiddel waardoor je meteen van sporten gaat houden.

Het is een diepe staat van ontspanning en intense mentale focus die je kan helpen om oude gewoontes en overtuigingen over eten en het behouden van een gezond gewicht te herprogrammeren. Terwijl je in een staat van hypnose bent, is je onderbewustzijn meer beschikbaar voor je, meer open voor suggesties die een natuurlijk onderdeel van nieuw gedrag zullen worden. Suggesties voor uw onderbewustzijn omzeilen de kritische geest, die u dagelijks gebruikt, en gaan rechtstreeks naar het deel van de geest dat gewoonten controleert. Dit stelt je in staat om door te gaan met alle veranderingen die je hebt besloten in je leven aan te brengen. Sommige dingen lijken vrij eenvoudig, en dat zijn ze ook. Het is gewoon aanpassen dat het verschil maakt. Suggesties zoals "je eet alleen als reactie op de natuurlijke behoefte van je lichaam aan voedsel als brandstof" of "je voelt je helemaal tevreden met drie kleine voedzame maaltijden per dag" of "je plezier in een regelmatig trainingsprogramma groeit met elke keer dat je naar de Sportschool gaat ." Herhaling van deze suggesties kan je vastberadenheid vergroten en je bewuste wilskracht vergroten, wanneer je zo'n verlangen hebt. Maar .....en het is een grote maar, hypnose alleen is niet genoeg.

Er is een combinatie van gedragsverandering en inzicht nodig om tot een blijvend gezond eetpatroon te komen. Een goede professionele hypnotherapeute/coach pakt alle problemen aan, want zodra je je realiseert waarom je eet terwijl je geen honger hebt, kun je dat gedrag gaan veranderen. Mentale beelden zijn een ander belangrijk onderdeel van hypnose. Terwijl je in een hypnotische toestand bent, kan je hypnotiseur je door een denkbeeldige reis leiden en jezelf zien in kleding waar je uit bent gegroeid. Je kunt je de positieve opmerkingen van vrienden of collega's voorstellen. Je zou kunnen worden aangemoedigd om alle vijf de zintuigen te gebruiken om jezelf slanker, sterker en gezonder te laten worden. Studies tonen aan dat hoe reëler je innerlijke ervaring is, hoe groter de kans dat de uiteindelijke resultaten overeenkomen met je mentale beelden. Hoewel het geen magie is, kan hypnose, wanneer het wordt gebruikt als onderdeel van een algemeen programma van gedragsverandering en aanpassing van de houding, die extra dimensie zijn die jouw programma voor gewichtsverlies nodig heeft voor succes op de lange termijn. En een goede hypnotiseur leert de cliënt zelfhypnose als onderdeel van het behandelprogramma. In de strijd om de kilo's kan het net het hulpmiddel zijn dat het verschil maakt tussen succes en mislukking. Steeds meer mensen gebruiken hypnose en zelfhypnose om het beste uit zichzelf te halen. Als je eenmaal zelfhypnose hebt geleerd, kan het je de rest van je leven bijblijven en je helpen om elk doel te bereiken waar je je zinnen op hebt gezet. Zoek een professionele hypnotherapeut/coach bij jou in de buurt waarbij jij het gevoel hebt, die past bij mij. En houd je voor eens en altijd aan je voornemens.

Succes!

hypnose-01678790144.jpg
downloaden-1678462939.jpg
vraagteken-mannetje-002-1678462839.png
maagbandje-1678462900.jpg
819-virtuele-maagband-1655831650-1678462917.png