Massagepraktijk

Toe aan een moment voor jezelf? Kun je wel wat energie gebruiken? Of heb je last van pijnlijke spieren? Dan ben je bij FURKAhypnobalance voor mind & body in balance aan het juiste adres. Want daar krijg je een behandeling met veel aandacht!

Zeg nou zelf eens, we leven in een tijd waarin alles steeds sneller en sneller moet gaan. En dit kan zorgen voor spanning en stress en je een uitgeblust gevoel geven. Spieren kunnen gaan vastzitten, waardoor je hoofdpijn of nek- en rugklachten kan krijgen. Mijn massage geeft jou ontspanning, rust, ruimte en nieuwe energie en het brengt je weer in balans, lichamelijk, geestelijk en mentaal. De ontspannende werking van een massage zorgt er ook voor dat klachten afnemen. Daardoor voel je je veel vitaler. 

Bij FURKAhypnobalance krijg je een behandeling met aandacht. Waarbij het vertrouwen en persoonlijke benadering heel belangrijk is. Elke behandeling wordt afgestemd op jouw behoefte en wensen. De behandelingen vinden plaats in een praktijkruimte op de begaande grond en tevens toegankelijk voor rolstoel.

Een overzicht van alle mogelijkheden vind je in het ´Overzicht behandelingen. 

Gun jezelf een heerlijke weldaad ontspanningsmassage waarbij je je niet alleen jonger maar ook gezonder uit. Alle massages zijn voor mannen & vrouwen.

Bij een eerste afspraak vindt een korte intake plaats om je vragen, wensen en eventuele klachten  in kaart te brengen. Men heeft de keuze om een éénmalige Massage afspraak te maken op het moment dat je daar behoefte aan hebt of we stellen een speciaal traject op jouw behoefte.

Maak direct een afspraak!

Whatsapp 06 22631170 of mail mij via het contactformulier

Bij het maken van een massage-sessie dient men het intake formulier volledig in te  vullen.