Klassieke massage

Klassieke massage

De klassieke massage wordt ook wel Zweedse massage genoemd. Het is een ontspanningsmassage met rustige en lange strijkingen. Er wordt vooral met de handen gemasseerd maar in combinatie regelmatige strijkingen met de onderarmen geeft dit een prettige afwisseling en heeft vaak een heerlijke weldaad op de spieren. De massage draagt bij aan een betere doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Het stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en helpt perfect om te Ontspannen en stress los te laten. Dit is dan ook de ideale massage voor mensen met een druk leven die even tot rust willen komen. En een heerlijke manier om jezelf weer even op te laden.

Klassieke massage: 30 of 60 minuten
Wanneer je een massage van een half uur boekt kan ik geen volledige lichaamsmassage geven. Wel is het mogelijk om in die tijd een deelmassage te geven waarin ik bijvoorbeeld de rug, schouder en nekspieren masseer. Dat is ook het gebied waar veel mensen spanning ervaren.

Maar voor de ultieme ontspanning adviseer ik absoluut een massage van 60 minuten te kiezen. Zowel je lichaam als je geest hebben dan voldoende tijd om volledig tot rust te komen. Bovendien krijgen alle belangrijke spieren dan even aandacht. En dat draagt nog beter bij aan het volledig in balans blijven.

30 minuten: € 25,00

60 minuten: € 55,00

90 minuten: € 75,00