Hypnosport

 Waarom Intergratie van hypnose in de sport.

Er zijn talloze bewijzen in de (top)sport dat tactisch-technische eigenschappen en conditie alleen niet voldoende is om zichzelf voortdurend als sporter te blijven verbeteren  en steed meer en betere resultaten te kunnen boeken

Een kleine greep....

  • Toepassings gebieden van sporthypnose en mentale training op professioneel niveau,subtopniveau, recreatieniveau en jeugdtalenten.
    Verbetering van mentale training kan de sporter leren om het maximale uit zichzelf te halen en zijn of haar technische tactische kwaliteiten nog beter tot zijn recht kunnen laten komen.
  • Oplossen van spanning en het risico van verwondingen te verminderen
  • Ontwikkeling van motorische vaardigheden
  • Grotere motivatie en doel te bereiken.
  • Het verhogen van de motivatie mogelijkheid om zich op het doel te concentreren
  • Probleem oplossing door het punt van weergave te wijzigen.
  • Operatie, blessure...

Door middel van hypnose kan men de willekeurige sporter het gevoel van eigenwaarde enorm versterkenn, het verhogen van de motivatie, betere lichamelijke conditie en de mate van concentratie kan enorm verhoogd worden. Door hypnose toe te passen waarbij diverse visualisatie opdrachten gebruikt kunnen worden zullen de beperkende patronen in de hersenen van de sporters beginnen te veranderen. Met stelligheid durven wij ook te zeggen dat er een aanzienlijke vooruitgang geboekt zal worden  tijdens en na een serieuze deelname aan de hypnosessies die dan ook specifiek gericht zijn op het verbeteren van de prestatie van de hypnotee.

 

Die allen belangrijk zijn voor het bereiken van de allerbeste prestaties te kunnen neer zetten ...

Sporthypnose sessie standaard € 175,00  (incl. intake en BTW)

Sporthypnose sessie VIP  op aanvraag

Sporthypnose sessie GoldenBox  op aanvraag

Sporthypnose sessie Platinum op aanvraag